FFJajemensan! Ikväll äre FF här hemma. Husse och Matte ska på kalas så jag har heeela
lägenheten för mig själv. Hmm vad ska jag hitta på, äta oxöra och titta på tv kanske?
Och sova i lugn och ro...

På språng
Idag hade Goa mycket spring i benen, fast det har hon ju alltid. Å bollar
är det ABSOLUT roligaste som finns. Stora som små!

Lördagsgodis!

Jag blev så glad när Matte och Husse kom hem och sa att jag skulle få lördagsgodis, wiiho! Jag satte mig det allra allra finaste jag kunde och tittade på dem det ABSOLUT snällaste jag kunde. Men vad är det som händer?? Joo Matte ställer godiset på mitt huvud och säger: sitt still...  (?) Jag förstår ingenting, ska jag inte äta mitt godis? Jajaa bäst att göra som hon vill. Husse står vid diskbänken och skär fläskfileen, han tittar på mig och säger: duuuuuktig tjej! Hmm han var alltså också med på det här...! Jag tror inte att Matte måste balansera fläskfileen på huvudet innan hon får den av husse...Jaa, så här i efterhand så var det värt det iallafall... SÅ GOTT!


Vi har en sak letare i familjen...
  Jag förstår verkligen inte varför jag gör mig till och köper dyra leksaker på djuraffären åt Goa när favoriterna finns ute i naturen. Ett lock, en trasig basketboll, en gammal vägskylt eller en stor snöboll. Jaa livet är lätt om man är en sak letare...

TävlingSka den här lilla damen tävla i lydnad för första gången? Jajamensan!
Den 7 februari bär det av mot Kramfors för premiär i Lydnads 1:an. Spännande!

En lugn kvällIkväll blir det en lugn myskväll. Husse ska jobba natt och matte ska spela betapet mot mommen. Själv ligger jag och gnager på mitt favorit lock!

En bra dag

En bra dag för Goa är när vi är ute en hel dag eller när vi är på djuraffären. Idag har alltså varit en bra dag för Goa, nästan 1 hel timme inne på djurmagazinet! Vi skulle dit för att köpa kam, borste och saxar för jag vill verkligen lära mig att trimma Goa själv. De hade 75kr rabatt på Goas hundmat så vi köpte en 15 kilos säck då fick vi en bra bok på köpet (tror jag ska beställa första boken). Mer saker som fick följa med hem var levergodis, oxöron och en rolig pipleksak.Vi beställde även en svart spårsele från björkis...

Galen

   

   

Goa blir helt galen när vi är ute och busar.

Peter tyckte att vi skulle redigera bort det röda locket på den sista bilden...

Nu har vi funderat klart...Hemma hos Martina är det Goa som gäller!

Mysdag...

...som vanligt här på helgen.


Bästa urklippet...


Handlar självfallet om familjen Ny...
Hette vi New York i efternamn eller vad var det passkontrollanten i Miami frågade...?? :D


mina allra allra första...

Under julhelgen så lärde jag mig äntligen att sticka. Å så roligt det är! Att jag inte tagit tag i det förut...? Jag har stickat mina allra allra första tjocksockar och är så stolt över mig själv. Att jag klarade av det! Därför har jag köpt mig en passande korg att förvara mina nya kära vänner i. En gammal sliten korg - perfekt!
Nästa projekt: En Åremössa till sambon.En trött...


 ...Goa

Nu blire mys här hemma!

Bara njuta av en skön söndag.Lykta Alvar Aalto

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0